JS Organic Life - шаблон joomla Окна

O nama

×

Upozorenje

JFolder::create: Putanja nije među open_basedir putanjama

JFolder::create: Putanja nije među open_basedir putanjama

O nama

Čime se mi bavimo

Firma TREND PARKET DOO je specijalizirana radnja za prodaju parketa, i materijala za obradu I ugradnju svih vrst drvenih podnih obloga I sportskih podova.
Sa svojom širokom ponudom, a prateći trendove na evropskom tržištu, možemo udovoljiti zahtijevima I najizbirljivijih kupca.Trend Parket nije samo mjesto s najvećim izborom podnih obloga, nego i mjesto najkonkurentnijih cijena i ugodne kupovine.

Naša misija

Mi svoje poslovanje želimo što je moguće više prilagoditi Vašim potrebama. To znači da osim prodaje podnih obloga (parketa, egzotični parketa gotovih parketa, lamelnih parketa, ljepila i lakovi za parkete…) aktivno učestvujemo u Vašem izboru, nudeći Vam čitav niz savjeta, pisanih uputstava i iskustava koja smo stekli u dosadašnjem radu.

Gdje se nalazimo

Nalazimo se u ul Safeta Hadžića 217 71000 Sarajevo . Iza nas su pozitivne reference poslovanja i zadovoljni kupci, koji su najzaslužniji za kontinuirano povećanje prodaje.Zahvaljujući Vama, Trend Parket je danas jedna od vodeća firmi u prodaji parketa, egzotičnog parketa, gotovog lakiranog parketa, sportskih podova, vanjskog programa Decking-a kao i svog potrebnog pribora I materijala za postavljanje istih.

Provjerite i Vi zašto smo nezaobilazna firma ako tražite najbolje podne obloge za sebe i svoj dom… i tako postanite i Vi zadovoljni kupci.

Kontakt informacije

Ul. Safeta Hadžica 217 Sarajevo 71000

Telefon: +387 33 451 289

Fax: +387 33 451 289

Mob: +387 61 873 918

Email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Galerija